Flott Kul-tur i nydelig terreng på Indre Lima

Fantastisk til til Eikefjellet og Indre LIma

36 friskuser, trolig alle pensjonister, møtte opp på parkeringsplassen på Indre Lima, v/Våglandsveien, før kl 9 tirsdag morgen 31. oktober.
Vi kunne ikke blitt tatt imot av bedre vær; strålende sol fra skyfri himmmel og ikke et vindpust i lufta! Kjell Erik Lima og Erling Gundersen var satt opp som turledere. Kjell Erik var kjentmannen. Han fortalte historier fra gamle dagers Lima, både om folk og steder langs veien.

Turen gikk først langs Limavatnet før vi startert på oppstigningen mot Eikefjellet; mye skygge her, så tidlig på dagen, men med stigningen kom også varmen i kroppen. Vel oppe på toppen ble det tid til en kvil og tid til å nyte den fantastiske utsikten denslags høstdager gir. Ved speiderhytta ble det tid for en matpause. Det var jo Halloween denne dagen, så både sjokolade og smakfulle "likfingre" ble delt ut til turfølget.
Veien videre måtte jo bare nytes. Gode stier, flott natur, sol og varme. Det absolutte høydepunktet kom kanskje de siste to kilometrene med utsikten ned mot Lima og Limavatnet; for et storslagent syn!!

Vel tilbake på parkeringsplassen var den 8 kilometer lange turen unnagjort på 3 timer. God trim og innsats over hele linja.

Stor takk til turldere Erling Gundersen og Kjell Erik Lima for nydelig tur :)

2024 © Gjesdal frivilligsentral